Danes smo gostitelji manj zadržani in goste z veseljem povabimo na zabavo – za marsikoga ni lepše izkušnje, kot je pridružiti se domačinom in svojim gostiteljem za bogato obloženo mizo na domači zabavi, pikniku, veselici ali celo na tradicionalnem poročnem slavju.

Več

Velika hiša z dovolj prostora za družino in prijatelje – o tem sanja marsikdo, ki se z družino stiska v majhnem stanovanju. Meni so se sanje uresničile, a ko sva se z ženo Silvo vselila v hišo, sva v njej ostala sama. Zato sva se iz veselja do druženja in zaradi mnogih prijateljev odločila, da v svoji novi hiši urediva apartmaje. Tako so prijatelji in znanci z vseh koncev Slovenije, ki z nama delijo ljubezen do narave in ribiško strast, dobili možnost kje prespati, kadar pridejo v Bohinj.

Več

Spet v turizmu! Posvetila sem mu vse svoje počitnice od konca osnovne šole do diplome in prve redne zaposlitve. Začelo se je pri »osnovah« – čistila sem stranišča, postiljala postelje, brisala prah in sesala tla v zasebnih sobah. Nisem brskala, a vendar se nisem mogla upreti občudovanju prelepih parfumskih stekleničk, lončkov puhastih kremic za obraz in raznih »strojčkov« za nego, ki so jih gostje prinesli s seboj in jih sama kot deklica nisem poznala.

Več